2018. február 19., hétfő

Betis verés



Lendületből jöttök, leültök a képernyő elé, várjátok a dinamikus játékot… Én is így szeretném, és egyben ezzel feltételezve azt, hogy a szerdai Real lép fel a Betis ellen. A ráció azonban azt súgja: rotáció lészen, szívtájéki fájdalmakra légy készen. Mert… 
ElVÁLLALTA Marci, de ha nem muszáj, akkor ma ne pörögjön a Bohóc, jó lesz nekünk Theón bosszankodni. Nacho talán marad, de biztosan nem a jobb oldali bunkó szerepében, azaz kitaláltad már: Varane őrnagy, vagy Ramos tábornok helyett fogja győzelemre vezetni a seregét védekezéssel. A jobb oldali kengyelfutó szerepében pedig nyilván Hakimi… eszünkbe sem jut, mert visszatér ismét Carvajal!
Előttük dajkálhatja a labdát, megindulhat azzal a Casemiro (nem, ő nem indul meg) – Modric (neki meg miért nem jár pihenő) – Kovacic (na végre!) hármas. Most lenne jó, ha Ceballos nem sérülésből tért volna vissza! Ami még szóba jöhet, Llorente kezdőbe dobása Caselele helyett – meglepődnék.
Elöl pedig a BBC. Asensio, Lucas, Mayoral, holmi Isco szóba se jöhet egy Betis ellen. Vagy rosszul gondolom a Navasszal kezdődő elméleti kezdőcsapatomat?
Ha szerinted igen, fejtsd ki véleményed a Tippeldében!  😉 Ehhez annyi segítség, hogy Vallejo és Kroos van a hivatalos sérült-listán. Persze van esély arra is, hogy Zidane a Soci elleni 442-őt dobja fel a megfelelő emberekkel. Mi ebből a tanulság: kiszámíthatatlan az edzőnk és így a csapatunk is!
A Betis ellen ritkán kapunk ki idegenben. 2000 óta 3 alkalommal történt ilyen – ez azért bizakodásra adhat okot. Viszont az utolsó 5 bajnokin a Real 10, a Betis 9 pontot szerzett – ez aggodalomra adhat okot. Ráadásul mi az utolsó 5 idegenbeli bajnoki meccsünkön egyszer nyertünk, négyszer döntetlen lett. Ezért a PSG elleni nagyarányú, de csalfa győzelem semmi esetre sem nyugtathatja meg a csapatot és a szurkolót.
Ellenfelünk jelenleg a 9. pozícióban van a tabellán, elérhető közelségben az El-helyezés, tehát nem fognak feltett kézzel pályára lépni. Viszont jó tudni, hogy 23 bajnokin eddig 45 gólt kaptak, azaz a védekezésünk rendelkezésünkre fog állni. Mi meg odaadjuk ezért cserébe Benzemát.  😯
Azt gondolom, hogy becsapja magát az a szurkoló, aki a hétközi meccs minőségét várja majd el a 90 perctől. Természetesen a végeredmény lehet olyasmi – de a tapasztalat azt mondatja velem és a bennem élő személyiségekkel, hogy “csak a szokásos bajnoki” vár ránk.*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése